Sedih pasal suami

Org sllu ckp suami brkrje penat, jadi kita istri yg tak brkrje ni memg siang smpai mlm jga anak, boleh kta anak tido kita tido, anak bgun kita bgun, tapi bila suami cuti, dia tido sdgkn tahu istri tak sihat, sdgkn istri dh kejut, anak mngis tapi dia biar je, saya salah ke ? Saya tetap kna jga anak lah ye ? Suami penat sbb krje ? Mcm tu ? Saya xkrje jadi xpnt ?

2 Balas

Sadly itulah expectation suami bila wife dia housewife. Dia fikir kita goyang kaki je. Sebab tu saya nak kerja even lepas bersalin. So alasan saya pun sama penat kerja, semua kena buat sesama