aktiv

Org kate sebelom bersalin.. Mase mengandung ni tdo puas2.. Tp baby nye kol 11pm ke ats aktiv.. Gi mana ni.. ? siang dia tdo..

3 Balas

Baby byk tido siang sbb dia rasakan bagai dibuai waktu kita sibuk bekerja. Bila kita relax & bersedia nk tido pulak dia mula bangun sbb takde yg membuai2 dia kt dlm tu. Sbb tulah kebanyakkannya baby lebih aktif waktu mlm sampai mommy tak dpt tido lena asyik kena kick😉

5y ago

Hahaha.. Sudah.. Kena set balik time ni.. 🤭

Bby sya pula ikut gaya saya... Saya tido dia pun ikut tido....msa sya bgn dia ikut bgn aktif juga 😂😂😂 masa saya kerja mmg dia pun dok aktif dlm tu bkerja sendiri 😅😅

So kita tido siang pulak 😂

5y ago

Huhuhu bertabahla ye 😅