Sapa pnah mcm ni ..

Opk high hari2 tapi tah bila la nak +ve btul2 😂

Sapa pnah mcm ni ..
10 Balas

saya pakai opk juga utk try hamil. alhamdullilahh. skrg tnggu hari.. saya mula kiraan lepas abis period. dalam seminggu or 2 minggu macam tu. saya try pada masa yg sama hari2. pada tghari. seblum try saya kurang minum air. utk bagi kencing pekat. saya guna opk jenama test strip ( CE0197 ) plastis wrna putih pink. saya juga guna apps My Celendar. bila dah 2m. senang nak tahu masa subur. try laa sis. mana tahu rezeki sis.

Sis klau sy dulu 1 hari sblm subur keluar cecair mcm egg white.. esknya double line terang sy bd then stop bd smpai lwt period ..alhmdulillah berjaya pregnant.. pantau badan.. dekat2 nk subur biasanya akan sakit breast atau perut cramp sikit

siss dh cb download app meetyou? d app tu ad part ovulation test, lepas test sis scan at app nti keputusan akn d dpt mcm gmbr ni. ni artinya dh positive n boleh bersama kalau sis TTC

1y ago

kalau hsilny peak sis cuba test 1 hari 2x jm 12 siang n jm 7 mlm.

Kalau period tak teratur normal opk lambat naik line terang. Macam saya pernah cd28, cd32. Tapi kalau period teratur supposed cd14 hingga cd17 akn naik line terang.

Mcm sy guna apps utk track waktu subur tu, dlm tiga hri abes period sy check sekli je sehri pada waktu yg sma tpi masa dkt waktu subur tu sy check dua kali sehri

saya pun ada BT opk NIE jugak tapi tapi cd24 baru ada Line tu PON kabur MCM sis.... alhamdulillah saya dah mengandung....

Samalah pernah mcm ni dulu lps tu sy stop.. sy ikut petanda badan sy sndri..

Hi sis! Cuba try OPK brand lain pulaaa

sy dulu mcm ni sis😁😁

opk harini cd22 . +ve dah ke

1y ago

Kalau pengalaman saya ni masih belum positif. Mungkin lagi 2 3 hari. Tapi based on pengalaman saya guna opk la. Sis try buat lagi sampi jump line sama terang atau lebih terang.