soalan serius!

Ok mommies semua, saya nak tanya mama yg pernah hadapi and cara penyelesaiannya sebab saya dah tak tahan tangan selalu kebas kebas. Nak pegang apa pun dah tak rasa, bila refer doktor dia kata normal for preggy mommy. Ye, mmg normal bagi dia, but for me Ya Allah sumpah tak selesa. Kenapa eh? Ada solutions tak? Pls help.

1 Balas

Cuba sis cri senaman tangan. Dlm kursus mother friendly care kat kk ada diajar tapi sy dah lupa sbb join kelas tu masa kandungan 4bulan.

5y ago

Sy skrg x blh buat genggaman tapak tgn. Rasa berdenyut2 bila menggenggam. Normal. Lps bersalin nt hilang la tu. Nurse kata.