Air masak

Ok ke klu jarang minum air suam..? Mlm baru tekak sis dpt terima air masak..Sbb Haus. Siang nak muntah dibuatnya?

3 Balas

Sye pun xlalu, so sye mnum yg sejuk tp xletak ais.. hehe sbb nk mnum air kosong mmg payah.. kdg letak lemon n madu ckit.. sdap.. 😅😅 klau kurg mnum air nnti bbir kering smpai mengelupas.. pedih betul, brdarah2.. 😁😁

Klu x boleh suam, yg air biasa pn ok. yg penting kena byk minum air. nti mudah kena jangkitan klu kurang minum air.

Sy dari awal sampai skrg minum air kosong sejuk je. Alhamdulillah nurse & doc pun kata boleh je.

5y ago

Samalaaa.. mesti nk air tu sejuk. Lau suam ke air biasa jd piourrr.. nk muntah kalau minun😂😂