Siapa sini suka makan ayam?

Halu haluu haluuu~ Mana penggemar ayam di sini? Terutamanya ayam goreng🤤🍗 Haah antara dua jenis ayam goreng dekat bawah ni, mana satu paling sedap yang anda akan pilih ya? 😍 Kalau min ada depan mata dua-dua ni, dua-dua ni ngappp 😆

Siapa sini suka makan ayam?
108 Balas

dah xboleh mkn ayam korea..tgk pn muak..sbb masa birthday hubby ritu p borong ayam korea sampai 3 hari 3 mlm amik masa nk habiskan..mungkin sbb ni jgk la xlalu nk mkn aym time preggy ni..bby bosan asyik aym je...😂😂😂

sblm pregnant suka sgt ayam..tp pregnant menyampah plak tgk ayam..nk telan pn xlalu.sya ada bli snake plate last2 xmkn pn ayam tu..teringin tp tekak xnk..

3y ago

sama sy PON geli sngt entah lah.. sy sblm ni mmg ayam kesukaan saya..

time mngndung ayam kurang..mkn tu mkn jugak..cuma seketul gutu ja..sbelom mngandung 3 ketul pon sy belasah..lani suka daging dari ayam..

Ayam goreng kunyit ja.... goreng tepung ni rasa muak...yg ada sos² bagai tu lg loya tekak..😰

dua ii suka . tapi time mengandung ni x bole makann banyak sbb ade org kedua dlm perut

Sejak pregnant ni, tak lalu langsung makan ayam. Nak termuntah. 🥺

Dua2 favourite, tpi bila pregnant ni xlalu nak makan ayam 🥴 hmm

suka la juga tapi ayam goreng kunyit basah

dua2 xsuka.. mengandung xsuka mkn ayam..

Tringin nak Cuba ayam goreng korea