stroller, car seat

is it ok kalau beli stroller and car seat secondhand? tgok survey banyak yg jual balik je. mcm gune skjp je.

3 Balas

Kalau stroller shud be no issue. Tapi kalau carseat pls beli baru. Sbb kan sy baca car seat tu ada expired date sebenarnya. Kalau mommies yg jual tu ada state dah berapa lama guna, tahun bila beli shud be ok. Tapi kalau sy rela spend lebih sikit utk car seat baru. Yg lain preloved takpa. Sbb car seat tu penting utk keselematan baby 🫶🏻