sya suka makan mknan pedas, terbawa sehingga preggy, risau ada kesan atas kandungan🥲

ok ka makanan pedas?

3 Balas

sy pun sama sis..skrg dh preggy 6w6d,,bila 5mggu lebih kne ulu hati n prut menggelogak n cirit sikit,,trus stop mkn pedas buat smntre wktu..mmg tekak mkn mknn pedas dr bujang tp ble dh preggy kne pkir bby jgk .nk rse sikit je boleh..

Boleh ja sis,asalkan jgn lebih,sy pun makan.cuma tahan jelah kalau pedih ulu hati😅

Sy pun ingin tahuuu..asyik nak mkn pedas ja huhu

2y ago

nk rse skit blh jgn trllu byk sgt .sbb tkot nnty xsggup nk hadap kne ulu hati tu..mmg jd baran nnty kalau kne..