antibiotik

Ok k antibiotik time pregnant? Wlpun doc suruh. Tekak ada kna jangkitan. W26

2 Balas

As long doktor kata ubat tu selamat untuk ibu mengandung rasa tiada masalah. Untuk cepat baik dan elakkan dari jadi lebih teruk. Tp sis boleh refer pandangan orang lain jugak.

Antibiotik xde mslh utk ibu mengandung.. doc yg prescribe tu sedia maklum sis pregnant, so dia xkn bg ubat yg x sesuai.. melainkan sis ada allergy pd antibiotik..