yang otai otai cuba komen n bagi tips

ok camni, saya baru je dua tahun kawen, anak baru sorang dh 7 bulan tapi kan 3 bulan pertama leps brsalin tu saya paham husb saya tak bersama sgt dia ckp takot saya sakit nak masuk dalam, ade je bersama tpi dengan cara lain tapi masing2 puas je. lepastuuu saya rasa dalam 4bulan ni kitorang mcm kurang mesra nak bersama pun susah mcm sebulan skali. sedih la jugak rsa mcm dh tak menarik ke aku ni haaa , borak pun kurang, nak sweet2 pun susah dah., nak tidur pun hmm kadang tdo asing sbb dia mlm2 asyik tidur luar,saya tdo dgn baby... pstu kalau dia balik kerja je ngadap phone. prnah baru2 ni kantoi dlm phone ade po*n hmmmm sedih lah tpi dia dh minta maaf. n lagi satu saya ni org pemalu even dh kawen. jadi salah saya jugak la kan tak mulakan dlu???? mksudnya mcm goda suami. sbb saya ingt lagi husb sy prnah ckp mse awal kahwin dulu, dia ckp kalau boleh dia nak sy try mulakan dluu. atau kena goda pakai baju sexy ke? aduuuu pening hmm baru dua tahun kawen takkan nak biar cmni je?

3 Balas

communication is the best treatment. sama2 la, kalau this time awak start dulu,next time dia plak..tp tula..yg tlibat porn ni susah..dh tertarik nikmat utk rasa yg halal sbb dh tgk yg haram..psan kt suami bwk2 bertaubat..dh ada anak kan..jgn anak trikut prangai kita yg xelok..nauzubillah..sy pesan utk diri sy jg...

Sis mcm ceritakan masalah sy la, sy pun alami sama. Sebelum ni kerap, skrg ni sebulan pun boleh tahan 😔 kdg ye la nak juga bermanja lepas seharian jaga anak kan, nak jugak attention utk kita… kecuali yg p0rn tu la.

cuba tanya husband dlu apa punca and tak salah pon kalau awk mula dlu, lgpon dah bersama dua tahun dah boleh buang rasa malu tu ☺️