dark armpit

just off topic sikit... Knp yaa sebelum pregnant celah ketiak tu putih jerr wlaupun ada bulu. Skg time pregy alahaii hitamnya.... Malu sangat ngan husb. Ada yg tau tak knp n mcmna nak hilangkann. Dah try mcm2 niii😣

27 Balas

Saya punnn. Sy ni kalau shave sejak perut besar mmg shave jelah asal boleh. Tp haritu hehehehe tergerak hati pulak nak tengok pakai cermin kt celah peha..MasyaAllah hitam! terkejut sy tengok. Sy cuba ambil tissue basah and letak minyak zaitun untuk bersihkan. Tetap tak hilanggg. 😆 So kena redo lah nampaknya. Hehe

tkyh try memcm sis.. mcm tu jgk.. sama je dgn sy.. hehe ni sy letak la vaseline kekdg ada la sikit perubahan nya..tp nk buat cmne kn pembawakan baby cuma hitam tu tkdela teruk.. cuma nmpk lining hitam hehe

Sy pn bru perasan tdi msa mndi nmpk htam gak.. gosok la dgn tuala kecil sma gak..haha skrg tdo pkai bju tshirt..klu x singlet je dlu xde la htm skrg jd malu plak..😫

Normal sis sya pun anak pertama n anak kedua mcm to.. Ketiak n leher hitam.. lps besalin gosok sikit dah hilang lh to.. Lps besalin dia akan cerah balik..

bkn stakat celah ketiak, celah2 paha, leher, hitam je..sental2 pun x ilang..pas bersalin baru beransur cerah, tu pun kne rajin menyental la😂

Sama lah sis ketiak sya jd hitam sejam pregnant dgn kulit blakang badan lagi sedih tengokk kdg malu dgn husband

Memang normal time preggy celah2 semua gelap. Even dah sental pun susah hilang. Biasanya sbb hormon mengandung.

Normal je tu..sy pun mcm tu sblm preg ok je.. Dh preg segala lipatan jdi gelap.. Perut pun gelap skli😂

Saya pon macam tu... 🤣 leher jadi gelap, Nasib suami memahami, . Katanya, hormon preggy la tu.😂

Berdasarkan pengalaman, kalau leher dan ketiak hitam ni, tanda dpt anak lelaki... 😋😋😋

4y ago

Saya hitam dua2 dapat girl sis.. hehe