8 month pregnant

Nurse tanya perut mana perut? Hahahaha.. jawapan yg boleh diberi, dia turun g kat punggung.. ?

8 month pregnant
5 Balas

Sy pun sma sis.. 8bulan tapi perut mcm 4bulan gitu😂. Tapi takpa lah asal bb sihat je dlm kndungan❤️

4y ago

Tulah tuu.. bersyukur gak sbnrye perut kecik.. x d lah oenat sangat nak bawak..

Saya pon dh nk masuk 9 bulan, size perut baru mcm orng 6 bulan. Orng 6 bulan pon lgi besar kot🤣

4y ago

Tulah tu.. asal kan baby dlm perut ni sihat & aktif.. perut kecik pon redha je lahh.. huhu

Sama dengan saya. Semua tegur perut kecik. Punggung dgn peha yang besar😳😵

4y ago

Huhuhu.. sya mmg dari zaman ank dara ad masalah kat bahagian pggung & peha.. ingt pregnant, naik bdan kat perut.. rupaya sama gak turun kat bawah..

Pndai nyurukkk ye baby......🤭

4y ago

Dia banyak ruang nak menyorok.. hahaha

😂😂😂