Sakit perut

Hi nq tnya,sya dh sminggu rasa skit perut. Nq pegi hospital tkut kna warded,nnti apa pulak kta misi ye la sakit skit trus pegi hospital. Nq tnya yg pernah alami braxton hicks ni mmg akn hari2 skit perut ke? Alhamdulillah bby gerak ok je. Btw sya dh 34weeks5days

2 Balas

kalau taknak terus ke hospital, awak pergi je kk jumpa doktor. if anything tak okay, doktor akan suruh pergi hospital.

6mo ago

Baik tq tlong jwabkn

Haii , nak selit soalan . Berapa ya kos discaj utk baby NICU hospital kerajaan ?

5mo ago

tak mahal sis kerajaan.. untuk warga malaysia.. tengok pada kes rasanya.. mcm saya anak kuning dan sy sekali duduk dlm nicu tu. tak sampai seratus rm pon.