KERAP TIDUR

Now at 9 weeks. Always rasa nak tido. Terlebih tido dah rasanye! Rasa risau pulak bila badan kurang bergerak.?

15 Balas

Tidur je. Mmg mak2 mengandung ni kadang tetiba je rasa mengantuk. Sy kat ofis, at least kena lelap jugak walaupun kejap. Biasa lepas setel makan bekal lunch, cepat2 sy pi surau tidur kejap. Kalau tak sempat pun, sebelum solat zuhur sy baring jap kat surau, tidur kejap pun jadilah. Lantak la org nak cakap apa. Lepas lelap kejap memang rasa segar je mata ni ha.

Normal. Sy msa awl2 preggy asik nk tdo je. Kt pejabat pn klu x larat sy tdo je kt surau. Nsb baik boss & kwn2 pjbt fhm. Balik umah lps isyak tdo lg. Smpai la nk msuk 4 bln bru kurang skit

Oklah tu masa awal tido je.. Dh msok 7bln or 8bln nnti jgn harap tido lena.. hahaha.. Perut asyik lapar.. Hahah.. Bdan sakit, xlena tido

Sma sis dgn sy ... dlm sharu msa sy byk dgn tido sbb dy punya mngntuk dan letih mmg xlh bwk bincang 🤣

Takpe, saya sampai 28week kuat tido. Pastu dah penat kalau berjalan, padahal berjalan kejap je hahaha

Biasa lah tu..badan kita masa pregnant mmg lemah sikit,pantang letak kepala terus lena😂

sama sis. lps zohor tertdur sedar2 asar dkt pkul 6, kdg2 suami kejut sambung balik tido😅

4y ago

hehe tau xpa. ni baru lepas bangun tido lepas maghrib tdi😂 malam kang terkebil2 x blh lelap sbb dh kuat tido

Sama laaa sy 👉👈 Baru Nak masuk 6 weeks, pantang Taruk kepala, lelap terus 😝

Normal sis. Memang akan rasa nak tido je setiap masa. Semua benda rasa malas nak buat 😅

4y ago

Hahaha suami dah nak balik kerja baru terkial2 kemas itu ini. Pastu bila malam dah susah tido 🤣

Trimester pertama tu memang bdn letih jer..tgu pas 3 blb ke atas mungkin ok ckit