hi mommies , memang normal ke keadaan badan untuk 5 weeks

normal ke kalau kita tak terasa sangat morning sickness nya ? saya cuma rasa nak muntah kadang kadang , then badan sakit sakit terutama di tulang punggung. rasa macam nak patah , kerap lapar sebelum tido , terlebih panas dari orang lain .. cuma mommies share keadaan badan masing masing 😃 #ingintahu #firstmom #pleasehelp

4 Balas

Normal sis. Mcm saya masa 5-6w, rasa malas nk bergerak dan buat kerja rmh. Letih memanjang sharian, cramp skjp ada skjp tak, badan panas lebih2 klau mlm2. Semua tu normal sis, pembawa’kan bdk kata org. Dlm kata lain, baby sdg mbesar dgn sihat. #keepthinkpositive

sama sis. kita pon 5w cuma minggu ni mcm byk angin. kerap sgt sendawa. badan rasa kurang selesa. dh brapa 3-4 hari berlarutan angin ni.

sama...saya 6w3d dah harini.rasa nk muntah tu kadang2 je...pening dan sakit pinggang tu yang lebih banyak saya rasa....

normal..

12mo ago

oh , awak pon macam tu jugak ya .. terima kasih sebab jawab ☺️