Tidur terganggu

Now 33week , normal ke bila tidur ngiring ke kanan ngilu2 lepastu terjaga , ngiring ke kiri pun sama . Setiap malam xcukup tido sebab ashik terjaga

2 Balas

sy skrg 34w nk msuk 35w dh. kalau mlm mudah trsedar sis. kalau dh trsedar nk tdo balik mmg ssh. sy jenis sakit tulang punggung. nk tkr posisi tidur jd sakit sgt..dh nk dkt bersalin mmg akn mcm2 sis. sbr la kita sis

huhu sama , tukar posisi je klau kira ada lebih 50 kali satu malam. dengan sakit kaki nya , rasa mcm nak cabut dulu kaki .

3mo ago

tau tak pe , mak saya kata normal , kalau dah nak dekat bersalin memang tak boleh tido😭