Normal kah bby sllu menangis

Norml kah bby 3bln sllu nagis

2 Balas

normal la sis untuk baby menangis. menangis je satu satunya cara untuk dia berkomunikasi dengan kita. kita sebagai parents la yang kena tau baby tu menangis kenapa. pampers penuh ke, perut kembung ke, mengantuk ke, nak susu ke, penat ke.

compare to newborn.. baby mkin besar ragam pn brubah2.. klu anak sye, nanges mkin kuat pas tu mkn mse jgak nk pjuk.. tp sbb da biasa kte pn x panik ble dye nanges tu.. nk pjuk pn mcm2 cara..

1y ago

kan...