Minyak angin utk bby boy yg sllu kembung perut

Minyak ap yg ok utk bby boy yg sllu kembung oerut

10 Balas

sangat sesuai dgn baby sy.. sejak guna stommy oil ni baby sy dh xde kembung.. serasi sangat.. kalau nk try boleh ws http://www.wasap.my/+601116978936

minyak bayi ommey nona roguy. alhamdulillah ank mesti kentut2 dan berak elok bila pakai. tak panas dan bau pon tak kuat👍

anak sy serasi dgn yu yee.. sejak guna anak xpernah kembung perut.. pakai je terus kentut2.. try la sisi mne tahu sesuai

minyak telon ja guna tapi kalau lepas mandi selalu sapu kat perut pastu belakang betis tu..

anak sis memang selalu kembung perut k...ank saya pun selalu kembung perut... anak sis minum susu ape ye

2y ago

sebab susu ke sis bby selalu kembung perut

minyak telon best... buh kat kaki, perut dan kepala. baby tdq lena.

Sy mmg slalu guna yu yee je sapu kat perut n tapak kaki..

minyak tropical herbs Amway

2y ago

oh..okey2..tq sis

minyak kayu putih

minyak telon