Bayi 3 bln xberak

Assalammualaikum slmt ptg.. Bby sy umo 3bln dh smggu xberak.. Bby full bf normal kr ya? Max brpa hri bby xberak klu full bf ni.. Kentut tu ada jr sllu tpi beraknya xda.. #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

max 2week sis, asal kerap kentut, tak kembung, aktif etc okay je. kalau risau bole buat urutan iloveyou ,kayuh basikal ke apa.

6mo ago

dh buat la urut kayuh bsikal dgn ILU tu.. xjln jgk.. last2 nk puaskn hty jmpa Dr kt klinik, Dr dh cek n ckp normal jk.. tpi Dr ckp klu msi rsau trz bwa jk ke hosp bsar...