Gender Scan

Normally gender scan paling awal boleh buat week ke berapa ya?

2 Balas

20w ke atas okey... Pgalaman anak 1st dlu kerap scan tp tiap kali scan msti xnmpk..skali nmpk masa kandungan 32w..boboy..kluar pun boboy.. Hr ni..sy tmujanji jmpa doc utk scan 5bln anak kedua..dh jelas nmpk gender..doc pun kata waaa dia tunjuk gender awal2...boboy juga..tp xtau laa kali ni btul ke x tu..nak tgu next scan lg.

18 week . tp better buat 20week ke atas .. sy dulu ank first buat 28week pun slh gender 🤣