normal ke?

Td p scan,dokter ckp xnmpk pape pun lg..dokter suh dtng lg 2minggu untk scan...kandungan usia nk msuk 5minggu

2 Balas

Normal. Sy first scan 6w, masa nak sahkan pregnant atau tak. Nampak kantung kosong sahaja tu pon kecik je kantungnya. Doc soh repeat scan after 2w , untuk scan janin n heartbeat. Tapi saya sengaja tunggu lama sikit. 11w baru datang scan balik. Alhamdulillah. Nampak janin n heartbeat. Just think n be positive 🥰

Normal. Nnt 2w check lg.. ☺️