braxton hicks

normalkah klaw kandungan 29w akan merasai braxton hicks? sakit lh.. berapa usia kandungan mami smua start alami braxton hicks nie?? ade tips tak tuk kurangkan rsa sakit ??

10 Balas

saya taktahu mcmna rasa braxton hicks. kalau yg mengeras tu tak sakit sgt tu mmg ada. masa tu saya 37w..saya prnah bleeding + lendir terus prgi hospital. masa tu biasa je..tak sakit apa2, pabila smpai hospital,saya dpt rasa sgugut yg sgt sakit .. then bbrapa jam lpstu, saya trus bsalin. alhamdulillah. baby okay 🤲