Sakit di tulang miss v

Normalkah 29week rasa sakit di tulang miss v.. Nk bngun tidur atau bangun dari duduk pun sakit..

10 Balas

normal, baby makin membesar dalam rahim kita. lagi nk dekat due lagi makin kita rasa xselesa dan sakit. masa 1st pregnancy pon sy pernah rasa dn tanya misi kk. misi kata normal. akan okay after bersalin. skrg tengah pregnant 2nd baby rasa sakit tu lg. stat rsa masa dlm belas2 week haritu lagi. skrg 30weeks dh. tanya doctor tmpt sy checkup pon jawapan sama. normal