Sakit di tulang atas Miss V

Hai mom's, nak tanya biasa 29week dh rsa sakit tulang kelengkang ke? Sakit semasa nak Mula jalan dan masa berjalan, tukar posisi semasa baring pun sakit. Bila ddk tak rasa sakit. #firstmom #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Iye sis..dh nk msuk 30w mmg cmtu…sy dh alami wktu sblm 29w lgi..skrg dh 34w, mmg xhilang la rasa sakit tulng pelvic, nk tukar posisi mgiring..smpai la bersalin nnti ..bertabah la

3w ago

ouh ye, sya dh risau, sbb nurse kata sakit bawah tu tanda nk bersalin awal. doc ckp mmg sakit kalau byk jln sbb baby dh besar, baru lega ckit dgr.