Perut cramp n sakit tulang miss V

Hai saya nak Tanya, saya baru memasuki 3rd trimester kehamilan, Dan kadang2 bila bangun dari tempat tidur saye Rasa sakit tulang miss V Dan perut saye cramp, kenapa ye? Ni kandungan ketiga, kandungan sbelum2 ni saye xpernah Rasa mcamni😅

4 Balas

Kalau ikutkan normal jg puan sebab saya pun rasa bgni jg dgn kandungan saya. Dah melahirkan bulan mei tahun ni anak sihat jg.

normal sis...sy dah 38weeks pon kerap rasa ngilu dkt bwah.kdng terangkat bontot menahan ngilu😂

9mo ago

haha betul sis, smpai terangkat2 bontotnye

normal jee sis saya pun mcmtu .

normal sis