Ingin tahu

normal x pregnnt dah 13week tp xde alahan lgsung?? #risau sebb pregnnt ank 1st sy alahan teruk sngt sampai nk brsalin. ..#ingintahu #pleasehelp

17 Balas

sy dari ank pertama smpai anak kdua y bkl kluar mei ni xde langsung alahan..sykr dipermudahkn 🤗

normal sis. Alhamdulillah la xde alah..nk wat kje pn best .nk mkn pun senang hati 🤗

Normal. Lain kandungan, lain ujian pengalaman kehamilannya. 😊

Depends. Kalau dah check up janin ok je so tak perlu risau

Sy sdri pun alhamdulillh 24w ni xde alahan langsung..

normal ke x mummy2??

2y ago

1st pregnnt bby girl or boy mummy??.. .kalau sy 1st pregnnt alahan sngt truk,sampai dh nk brslin. ..yg ni xde trus,tu lh hairan. ..😂

normal

2y ago

syukur alhamdulillah. ..😊