Tidur bayi

Normal x bayi umur 1bulan 26hari tidur lebih pada siang hari dan berjaga malam. Bunyi vakum pun xtergangu tidurnya?..cuba kejut tapi xjalan sbb matanya kuyu ja siang2. Malam2 mata segar dan ajak main.. ada x cara utk kembalikan tidur bayi bagi tidur lebih lama pada waktu malam dan bukan siang. Atau nnti secara automatik, bayi akan ubah waktu tidurny dengan sendiri? ?

2 Balas

Banyakkan bermain dgn baby.. Beraktiviti dgn dia waktu siang.. Bila malam gunakan sleep time balm dan spray sleepy dari tasneem.. In shaa allah membantu.. http://www.wasap.my/+60142659754/tapsleep