Lendir Jernih

Normal tak selalu ja keluar lendir jernih. Seluar dalam pun rasa basah ja. Kena pakai pantiliner. 7 weeks

4 Balas

Normal kalau xgatal n xberbau. Mmg kne pakai panty liner n tukar dengan kerap. Banyakkn minum air masak, nnt akn sentiasa nk g toilet n kita boleh monitor kebersihan yg kt bawah tu n lepas g toilet tu lap kering2 dlu. Supaya bahagian bawah tu bersih n xdijangkiti bacteria. 😊

5y ago

Ok sis. Inshaa allah

Tu namanya plag mucus. Plag mucus ni muncul pada seawal 7 minggu sampai la masa nak melahirkan nanti. Ni untuk melindungi cervix dari jangkitan. Ianya jernih dan watery.

2y ago

Baru tahu pasal plug mucus tu .. normal ke klu kdg2 ada warna koko sikit ?

Sme la.. Sye 5w..rse mcm xselesa pn ad.. Rse tkut pn ad sbb pernah ggur skali..

5y ago

Aamiin..semoga lepas ni kita ada rezeki dpt anak yg sihat..

Sama ar..5week

5y ago

Mmg kuar air jernih tp xselalu....