33weeks keluar lendir putih

Hi momies saya nk tnya kalau keluar lendir putih jernih mcm putih telur tu kenapa ya sbb tdi rsa basah Kat baju bila try check ada lendir tak banyak pun keluar dlm 4/5 titik mcmtu ja rasa sorry saya xberapa tahu sangat sebab First pregnancy ?

2 Balas

cek ada bau atau tak. kalau berbau mungkin keputihan. kalau tak berbau, mungkin air ketuban bocor/mucus plug. boleh ke klinik & minta doktor cek.

lendir tu kalau pekat melikat itu mucus plug.

1y ago

Yg ni dia mcm putih telur dia takberapa pekat dia mcm hingus tu ja