Keputihan

Normal tak keputihan? Sy ade keputihan yg warna putih susu.. kdg² dia bersifat kenyal mcm nasi yg di picit.. kdg² keluar time tengah buang air kecil... Tak gatal..tak berbau... Kenapa boleh ada ye? Sebab hormon @ permakanan? Next week check up sy akan bagitahu doctor...

2 Balas

Kputihan normal je sis.. Asalkn kputihan tu x byk dan x berbau.. Di kira normal... Jika warna kputihan bwarna kuning atau hijau itu dan ada bau itu tak normal..

Kadang2 sebab terlalu penat. Avoid makanan yg manis2. Amalkan yogurt. Tapi keputihan memang normal time pregnant. Cuma jangan smpai ada bau dan gatal2.