Keputihan ketika pregnant

Normal tak keputihan masa pregnant 6w..tapi keputihan warna putih susu,berketul tak berbau dan tak de gatal #firstbaby #ingintahu

9 Balas

normal sis, kalau sya kencing je kluar, sllu pakai panty,hehe. Kalau sis tak selesa boleh je ke KK, nnti doc akan bagi ubatt ke ap. Kalau gatal dan berbau tu bahaya. Buat masa ni minuman manis kurangkan, makan yougart plain je sis.

2y ago

ouh yke, tak tau pulak, saya okey je, cuma elakkan pakai terlalu lama, kerap tukar

norml https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

1y ago

x dpt pun masuk group ni sis

Hi better awak bagitau kk yang awak ada keputihan macam ni. Biar depa ambik sample. Act keputihan ni normal bagi perempuan mengandung. Tapi tak normal bila dah berketul dan warna bertukar jadi kuning ke hijau. Better check je

2y ago

tapi dia putih..

normal sy rasa sbb sy pun gitu..klau buang air kecil siap boleh tarik 😅 tapi sikit tu je.. ni dh 13week macam dah hilang pulak.. klau xpuas hati boleh tanya nurse nnti ya

2y ago

aa dia masa buang air kecik je..tpi ade yg cakap bahaya tu yg risauu..tq kak

hai mommy, saya pernah juga dulu Ada keputihan .. keputihan ni doc ckp c bagus ketika Hamil, better g klinik mintak ubat yg boleh clearkan keputihan ..Di Kk .

2y ago

okey tq ye

cepat2 wt test ya, utk keputihan, kalao KK xnk buat, bole wt kt luar rasanya... sy few time btau xde action, last2 masa check kt hosp sy positive GBS 😞

2y ago

@yuniey https://m.facebook.com/DrZubaidiHjAhmad/photos/a.246133765406706/3221061047913948/?type=3

Time pregnant mmg normal ada keputihan.,asalkan xbertukar warna gatal & berbau je.klu brubah warna cmtu kna inform klinik

Kalau putih tak berbau tak gatal tak sakit. Normal.

normal sis