salam

Normal tak kalau nurse kata kepala baby mmg betul2 dh kat bawah mcm tak sabar nak keluar..saya baru je 33mgu..risau pulak..dh tanya nurse, dia kata normal..tapi nak tahu jugak pengalaman ibu2 yg pnah mcm ni jugakk..hmm..mmg takde ape ke? 😰 harap jawab 🙏

18 Balas

Saya masa 29minggu kepala dh kat bawah. Haritu scan utk 36minggu dandan tuler pulak kepala kat atas. Dokter cakap baby aktif pon leh jadi punca baby songsang hmm

Xde pe2 tu sis.. Sy pun 32w kepala dh kt bwh..s Cuma baby x engage lg tu.. Klu dh engage nk jln pun skit kt ari2 tu.. Skng sy dh 36w 4 ari.. Siksa btoi nk berjln

4y ago

saya 37w 3d . Alhamdulillah jalan ok lagi .

Saya punya kandungan dari usia 7 bulan mmg kepala kat bawah. Sampai lah 36 minggu dia masuk laluan. 38 minggu 5 hari dah bersalin ☺️

Saya sekarang dah 28week nurse ckp bby kepala dah kat bwah... normal la sis.. bby kepala kat bwh... tak payah risau sagt

Sy dr 28w kepala kat bwh dah. .bagus tu dia dah kt kdudukan yg btl...kepala dia mmg dah kat bwh ..to blm engaged lg😊

Mse sya scan 29week dktor ad kate kpla dh kt bwh jgak...memg cmtu sis, normal jek...jgn risau, 😊

Sy pun 33w skrng dah kat bawah jugak kepala baby. Sis ada rasa sakit celah kangkang x?

Normal sis... Baby pusing kebawah, itu berita baik... Jgn angkat brg berat ya... 😇

4y ago

Tp kalo turun dgn suami lupa trs ade ank kene dukong...turun menonong je😂😂😂

saya pun mcm tu, kepala baby dah masuk laluan. tc jangan buat kerja2 berat.

Waalaikumussalam, normal tu sis. Macam saya juga masa pregnant.