Tak pandai ambil brg yg kita tunjuk

Normal tak Baby saya 3bulan 4hari pandai dah genggam sesuatu brg tapi bila kita hulur atau tunjuk sesuatu brg dia tak pandai nak ambik.. dia pandang je.. kita ambik tangan dia suruh pegang baru dia pegang

3 Balas

4 bulan bru dia mula capai barang, jgn risau sis, nnti dh masuk 4bulan, habis semua benda dia capai masuk mulut, fon boleh pegang, keychain fon boleh tarik, smpul duit raya boleh hancur, pinggan pun dia nk capai, bulu kucing ditarik smpai tercabut🫠 yg penting semua yg dia rasa menarik, dia akan capai

normal. umur tu masih belajar untuk mencapai. 4-6 bulan boleh la tu nnt

sme sis..