normal ke baby usia 6bulan tangan masih Genggam?

anak saya kalau pegang benda semua dah pandai cuka botol susu dia tak pandai pegang betul2 lagi.. lepas tu tangan dia selalu genggam bila pegang mainan dia baru lepas genggam tu.. normal ke momy2 sorry sy baru firstmom#firstmom #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

Bg sensory skills sis, mainan main tepung jagung ke. Ank sy pegang botol pun main2. Ad mse dia satu tgn ad mse 2 tgn. Ni tgh rajin 2 tgn la. Mainan tu sis bg satu je dlm satu masa. 😊 biar dia explore.

5mo ago

tq sis bagi tips