38 weeks 5days

Normal tak anak pertama. Baby still taknak keluar lg. Dah nk masuk 39weeks, risau kena induce 🥹

11 Balas

cuba buat gentel puting sis.. gentel kiri 5 mnit, kanan 5 minit. nii cara saya masa anak sulung,lg 2 hari due xde tanda lgsung. gentel puting salah satu juga cara utk bukaan jalan/contraction. anak ke2 pon sy buat benda yg sama. skrg tgu hri juga nak bsalin anak ke3, 39w1d juga da nii 😬 ahad ni cek up, tgok kalau nurse kata baby ok, isnin ke sy cuba laa gentel puting 😆

2y ago

sye keluar darah