38 weeks 5days

Normal tak anak pertama. Baby still taknak keluar lg. Dah nk masuk 39weeks, risau kena induce 🥹

11 Balas

Sy overdue 41 weeks.. Alhamdulillah selamat bersalin. 3 kali induce baby still tk nak keluar last² doc bagi drip.. Memang seksa sangat time contraction dtg Allah je yg tau perit yang teramat 🤧 7 jam dalam labour room tapi alhamdulillah suami dapat temankan dri awal sampai laa lahir puteri sulung kami ❤️ Pengalaman yang memang takkan dapat dilupakan 🤗

2y ago

ya allah saya pon sabtu nie kena serah diri sbb overdue. risaunya kalau kena induce, dah la anak sulung 🥺