rsa mcm kne renjatan letrik kt perut

Normal ke,bila sy bangun tiba2,duduk tiba2..bgerak tiba2,mean baby x ready,..seolah2 baby tu tkejut & rsa mcm ada renjatan kt perut di kwsn tertentu(mcm baby terkejut pun ye)..hope baby & i baby baik2 je..risau??

1 Balas

Bagi saya itu normal sje sis.. saya pon masa mgandung mcm kmu jgk.. maybe baby dlam perut tgh tido lepas tu kta brgerak tba2.. jd mcm dia trjekut lh kan.. lepastu ok jgk balik.. insha Allah moga baby sis dkt dlm perut ok sje.. 😊

5y ago

Aamiin..tq sis 4 info😘😘