Ada tak yg tak boleh diri/jalan lama selepas habis pantang 44 hari? (beranak normal)

Salam, ada tak sesiapa yg lepas pantang 44 hari (yg beranak normal) tak boleh jalan or diri lama2 sebab bawah tu pedih2? Memang normal ke macam ni? #pleasehelp

1 Balas

Luka jahitan sis cantik lg tak?Sy tk pasti normal atau tak sbb sy tk smpai 44 hari sakit2 bhg bawah dh takde.Kalau luka jahitan tu belum sembuh mungkin tu faktor pedih lg kat bawah.. Jgn buat kerja berat2 lg walaupun baru lepas abis berpantang sbb badan masih dlm proses penyembuhan.