Baby bump tak nampak normal atau tidak

Normal ke xnampak baby bumb lagi 16weeks 3days .. anak first .. risau pulak org tegur perut xnampak .. semoga anak mama sihat2 je ye dalam perut .. aminn 🤲🥰#ingintahu #firstbaby #firstmom

25 Balas

normal lah.. sbb baru first pregnant kan. sy dulu 7bln keatas baru nmpk perut itupun wktu dh 9bln org igt baru nk masuk 7bln 😁

2y ago

betul2.. sama ngn sy.. usia kandungan sy dh 9 bulan..tp perut bru nmpk..dan ramai ingt bru 7bulan.. sbb kecik.. pdahal tnggu bila2 masa je ni.. doc ckp sbb perut sy tebal dan sy tnggi rngka besar