Baby bump tak nampak normal atau tidak

Normal ke xnampak baby bumb lagi 16weeks 3days .. anak first .. risau pulak org tegur perut xnampak .. semoga anak mama sihat2 je ye dalam perut .. aminn 🤲🥰#ingintahu #firstbaby #firstmom

25 Balas

Normal bila perut jnis nipis. Sy nk serah diri pun org x prcya nk beranak dah

Xnmpk xpe jnji kndungan sihat. Nt dh bsr tkut xlarat nk bawa perut pula 😅

Normal. Sy masuk 6bulan baru nmpk, skrg 7bulan lebih perut ketara mmbesar.

Normal aje, saya 6 bulan bru nampak. Lepastu trus membesar dgn jayanya

kalau sy biar la perut xnampak asalkan baby sihat...tu yg penting

Eloklah tu tak nampak sangat.. Baby bump tu aurat..

normal , masuk 6 buln ke atas baru nampak

normal sis..mcm sya 7 bulan br nmpk

7bulan keats bru nampak slalunya .

Sy 8 bulan baru nampak sis