Normal Ke

Normal ke xde alahan. Kndgn bru 6w6dy.. Sblm nie asyk lpr je.. Bru mkn lpr balik... Start 5w slre mkn jelah kurg cikit.. Xde rse lpr sgt mcm sblm nie..nk ckp mgidam tu... Xdelah mgidam sgt kalau xdpt mkn ap yg nk tu still lg ok😅...bt kerja umh mcm org xmgndg pulak.. Tp xdelah agkt bnde brt2.. . Ad ke yg mcm sy #ankptma #xdepglmanlg

21 Balas

Normal sis...saya pun sama langsung tda alahan 2nd baby ni 14weeks suda. 1st bby dulu pun sama juga...