Normal Ke

Normal ke xde alahan. Kndgn bru 6w6dy.. Sblm nie asyk lpr je.. Bru mkn lpr balik... Start 5w slre mkn jelah kurg cikit.. Xde rse lpr sgt mcm sblm nie..nk ckp mgidam tu... Xdelah mgidam sgt kalau xdpt mkn ap yg nk tu still lg ok😅...bt kerja umh mcm org xmgndg pulak.. Tp xdelah agkt bnde brt2.. . Ad ke yg mcm sy #ankptma #xdepglmanlg

21 Balas

Normal sis, alhamdulillah tkde alahan. Klau tk nnti sis plk yg rsa tk lrt. . 😁

Normal sis. Kadang alahan belum mula lg tu. Klu takde alahan syukur sgt2

Seronok nya tkde alahan. Sy bru 8weeks. Tpi truk muntah. Selera mkan pun hilang

4y ago

Ha.ah sma la.. Sy msa 4weeks dh alahan truk sgt2 😑.. Smpai msk wad la sbb nk tmbh air dlam bdn.. Skrg bru 10weeks.. Adoi.. Lemas sgt bdn 😭krja muntah ja

Normal, saya minggu ke 8 baru start morning sickness.

nrmal kot.sy dh 3 org ank.sykur xde alhan tiga³..

Normal. Kalau boleh takde alahan pun takpe.

4y ago

🤗🤗

Normal kot . Sy dlu 9 weeks bru kena

Samaaa😍

Normal sy pn cmtu

Normal sis