Keputihan

Normal ke waktu hamil ni ada keputihan yg mcm bewarna kuning dan berbau?tak selesa sebab banyak..risau pun ada.. Sy bru 5week++

117 Balas

InshaAllah xde..lg pn doktor bg utk elak jangkitan..dan selamat digunakan

Yg normal x berbau.. ataupon berbau mcm kebiasaan sebelum pregnant lg..

nanti g klinik buat pep mear ya.. Takut ada gbs ..sian bby nt

Rfr kk je. Time ad tmujnji tu ckp dkt nurse apa y xok ke , ad prob apap

Jumpa doc sis. Kalau keputihan teruk boleh sebabkan gbs. Better check.

5y ago

Memang rimas kalau ada keputihan ni. Saya pun start pregnant ada keputihan. Nasib baik tak teruk. Moga takda apa2 masalah ya utk kesihatan mommy dan baby.

Sy Rebus daun sireh, pastu cuci dengan air sireh.. 😊

5y ago

Xperlu hari²..

Doctor sugges saya pakai ni.. Keputihan & gatal berkurangan

Ada jgk mommies..saya pn ada jgk menerima ubat yng sama..

Sy pn pnh, tp lps b’salin...so doc just bgi ubt jela

sy dulu pun dapat ubat ni tapi tak pakai pun hehehe...

5y ago

tak berani nak cakap. sy dulu alhamdulillah ok je.