Keputihan kuning

Hai mommy semua.. nak tanya, masok 9week ni normal keputihan tu bewarna kuning? Tp sedikit shj. Tak berbau & gatal. Ada sape2 pnh pengalamani?

2 Balas

kene sntiasa pki panty liner, n kerap tukar. sebab baru 9 week kan.nnti makin lama kputihan tu makin byk. dari tak gatal nnti lma² akan makin tak okay.jadi, blh je sapu krim gatal sapu nipis² dkat tapi kmaluan awl² utk elak dari gatal² @ kuman tu merebak lbih truk.

Samalah sis. Sy pun keputihan kuning yg sgt sedikit dan takde bau atau gatal. Sy start pakai pantyliner dan tukar setiap kali ada keputihan tu. InsyaAllah kalau tak banyak tu ok lagi doc cakap tp kena berjaga