Ukur lilit kepala baby dalam kandungan

Normal ke ukur lilit kepala bayi dalam kandungan beza seminggu? Risau pulak sebab ikut kan 30 minggu, tapi ukur kepala saiz 31 minggu.

6 Balas

sy first mom..sama kes mcam sis..tp beza ukuran baby sy beza 3 minggu🥲..skarang preg 32w tp besar baby mcam 29w🥲..doc kata ok lg sbb fizikal sy pon kecik je dan baby pon masih membesar walaupun sikit..skarang dlm pemantauan doc..moga semua baik² je utk kita semua

5mo ago

Baby puan mcm mn skrg?

sy punya ukuran kpala doktor ada slh tulis..week 20 ok sja lepas tu week 28 mcm kurang .td cek utk week 32.naik..huh,,blur sketika sya kerana doktor yg cek sblom ni slh tulis bacaan ..

Normal tu.. Dont worry.. Selagi Dr takda ckp apa2 yg bhya. Okay la tu 😊

Beza dlm seminggu tu okay je sis. Dont worry.

saya pun sama macam sis

normal