Baby 2024 Bakal Tiba

Normal ke time pregnant kaki tak sembab?

4 Balas

normal sgt lar preggy xsembab..klau sembab tu yg xok.. dktor bgtau klau sembab tu ad masalah dekat buah pinggang.. kencing akn kotor

4mo ago

sy dah 33m¡nggu, tu tnya.. nOrma| ke xsembab, sbab b¡ase Org pregnant ade yang sembab

Mmg kne sembap ke ek? Sy pn nak tahu juga. Sbb sy xde sembap. Naik berat 9kg je. Masih kelihatan kurus 😆

4mo ago

sy checkup berat s|a|u na¡k bnyak sngat, smpa¡¡ nurse b¡s¡ng.. tp¡¡ bOdy st¡|| kurus, cuma berat tu s|a|u na¡k mndadak, d|u masa f¡rst buka buku berat 50, skrg 62.. sy bru 33m¡nggu

ikut org.. lain org lain simptom.. sy pun xde.. ade org smpai berurat2 tu.. mmg bhya la..

maksud sis sembab mcm mana ya

4mo ago

d¡sebab kan sy xprnah |ha, tu tnya nOrma| ke? sbab ade jgak yang sembab kak¡¡ masa pregnant