Due data hampir dekat

Normal ke sllu sakit bahagian celak paha semasa mau angkat, baring sekejap ja pun sakit bila angkat pungung mau pusing tengah cari selesa untuk tidur . .Hello smua.. Sya hamil minggu ke 36 Hari ke 1 . masa SCan minggu 36 . doktur kata boy , tapi tak pasti juga boy . doktur kata memang boy . nak bagithu je . boy or girl. Cek berat bby hampir 3kg. .. 2733g .m

Due data hampir dekat
2 Balas

normal sis..sya waktu pregg dlu pun begitu,susah mau gerak..sekali scan bby 39week bby sis besar 3.8kg, alhamdullilah sis suda selamat melahirkan bby boy seberat 3.92kg baru2 ni secara normal tnggal 8.6.21

3y ago

wow.. berat sangat bby sis.

nrmal sis sbb bby dh msuk lluan..gaya mcm boy..x pe sis yg pntg ank sht

3y ago

😊😊