Bby boy or Girl

Hai mommy2 semua,semoga sht sllu☺️.. sya kongsi scan kkm 22 weeks dn nk tw sgt penglmn mommy² scan gnder bby boy or girls. Doktr kta Boy,apa pun gndr semoga dlm keadaan sht sllu dn ckup sift. #fristpreggy

Bby boy or Girl
14 Balas

Baby boy sebab nampak bebird tu 😂 selalu kalau scan nampak boy mmg keluar boy. Cuma kalau scan girl tak semestinya akan keluar baby girl- boleh jadi keluar baby boy yg tak tunjuk bebird masa scan 😂

nampak mcm boy. kalau awak ada rezeki lebih sempat lagi utk buat detail scan dkt luar. dn ketepatan nak tahu jantina tu lg tinggi betul☺️

1y ago

tq sis answer. 🥰

oh yeke hm risau , sbb timbang brat bulan lpas naik 2kg .. bulan ni p timbang stay maintain 58kg jgak .. risau sbab hb low baby xckup nutrisi🥲

Saya bru je buat detail scan tadi kat sonobee. Now 22 weeks berat baby sy 400 ++ g alhamdulillah baby sihat

1y ago

Saya buat details scan+5D RM138 semalam. Gambar report semua dia akan send dekat ws dalam 3-5 hari katanya semalam. Saya print jugak gambar scan 5D.Kena bayar rm5 sekeping. Scan semua siap dalam masa 40 minit

Waa bestnya nmpk gndr , sy ni 23week xnmpk gndr 2 kli dh scan baby kepit lps tu sujut adehhh 😂 brt bby 533g

1y ago

dia nk suprisekn mommy dia la tu.. 😁

maaf lari tajuk just nak tanyaa , berat baby sis time 22week brapaa ye ?

1y ago

now dah 27w,waktu cek berat baby 400g time 21w so normal utk minggu tu

bby boy tu sbb nmpk tetis dia besar

boy la wak

1y ago

insallah. tq sis

boy lah tu

1y ago

insallah sis..tq

Boboy nampak pistol tu