ibu hamil scan 5 minggu 5 hari

normal ke scan time 5 minggu 5 hari tp nmpk kantung sahaja.. janin tak nmpk lg degup jantung belum dgr lg.. minggu ke berapa boleh dgr n nmpk?

17 Balas

Klau sya scan time 6weeks still nmpak kantung jak .. Bila kena scan 10weeks,baru nmpak jntung si baby brkelip2 ..

Biasa 10weeks mcm tu bru clear dgr jantung and nmpak janin. Kalau bwh 10weeks tgok pada org. Keg nmpak kdg tak

depends pde orng jugak sis...mcm sye scan 10 week bru nmpk janin dn jantung

normal sis,9-10week bru npk janin dan heartbeat

8w keatas blh detect

normal sis ☺️

12 minggu 🥰