22 week

Normal ke saya da masuk minggu ke 22 ni kejap2 nak kencing je, pstu time mandi tegang je perut ni ? nak mandi pun tak larat, slalu smbang dgan bby ckp baik2, mcm nk msak hritu tak larat sngat tp lapaa kan, saya usap2 la perut ckp gan bby, alhamdulillah dia fhm hihi kdng rasa geli bila tgah buat krja dia gerak2 tak boleh nk fokus msak ?

1 Balas

Makin besar perut Makin x larat sis...huhuhu enjoy the moment ☺️

4y ago

hihi thank u sis 😊